Viimeksi taisin luvata, että tälläkertaa kirjoitan Nukan alkutaipaleesta mutta enpäs kirjoitakaan. Se tarna saa vielä odottaa.

Nuka on alkanut siirtyä isojen tyttöjen kerhoon, juoksuja odotellaan, mutta eipä niitä vielä tunnu kuuluvan. Pöksyjä ollaan aina välillä jo harjoiteltu, että ei tule sitten ihan outona kun se aika koittaa. Kesällä ostettiin sille Nizzasta sellaset tosi hienot pinkit prinsessapöksyt, mutta luulempa, että kun tosihetki koittaa niin käytännöllisyys voittaa ja kiiruhdetaan ostamaan mahdollisimman pieniä peruspöksyjä.

Niin eli juoksuja ei ole alkanut, mutta ruoka vaihtui aikuisten malliin. Nukahan täyttää 8kk ihan pian ja se ei ole enää hetkeen kasvanut. Ajattelin, että nyt voitaisiin siirtyä napsujen suhteen aikuisten ruokaan. Ruoka meillä säilyy edelleen 1st choicena eli samaa mitä penturuokanakin on syönyt. Uudet napsut tuntui eilen maittavan ihan hienosti. Tänään kävin ostamassa kokeilumielessä NEU:n pakasteita. Mukaan lähti perunapohjaista kana-kasvis seosta, nauta-sika-kasvis seosta sekä lohi-riisi-kasvis seosta. Ensimmäinen pötkö on sulamassa, että katsotaan sitten huomenna kuinka maistui.

Eilen olikin oikein shoppailupäivä. Ensin käytiin Nukan kanssa Tassutallissa ostamassa noita napsuja, luita ja löytyihän sieltä taas kiva lelukin mukaan. Tassutallilla on muuten hyvä valikoima ja löytyy myös verkkokauppa, joten käykäähän kurkkaamassa. Mielestäni edullinen paikka. Taitaa olla Tampereella ainut paikka mistä saakaan noita 1st choicen napsuja.  

Niin, tosiaan se uusi lelu :) Lelu ristittiin " herra pötköksi" ja oli TODELLA mieluinen.

2118913.jpg

Ensimmäisen 10 min herra pötkö oli vielä ihan ehjä, mutta sitten sai sen häntä kokea miltä Nuksun hampaat tuntuu.

2118915.jpg

Siinäpä ne hienot hampaat onkin :)

Eipä kestänyt "pötkö" retuutusta kuin puolisen tuntia ja se oli teurastettu. Mietinkin, että miten voi koiran lelut olla näin heppoista tekoa, että pikkukoira saa sisukset ulos hetkessä. Vingun jouduin kaivamaan ulos ettei vaan tukehdu siihen. Viimeviikolla ostin Nukalle lasten lelukaipasta Lisa Simpsonin ja se on kyllä kestänyt vaikka ja mitä, kaikki raajat paikallaan ja täytteet sisällä.

2118921.jpg

Tältä näyttää teurastettu "herra pötkö", kaula auki ja täytteet pihalla...Mutta kivaa oli, se kai oli pääasia. Tuntuu lelu kyllä olevan yhtä kiva vaikka täytteet puuttuukin.

No Tassutallin reissun jälkeen ajeltiin Mustiin ja Mirriin sovittamaan Armi-pihiksen suosittelemaa flece asua. Ja kivahan se tosiaan oli ja mukaan lähti. Nuka on tosiaan aika pieni ja nuo koot Hurtan vaatteissa tuottaakin vähän ongelmia. Mittasin tänään Nukan ja ehkä just ja just 30cm saa korkeutta jos oikeen varvistaa :) Selän pituus on sen 30cm ja sen mukaan on puvut ostettukin, painoa Nukalla on 5,3kg eli semmoinen pikku tyttö täällä meiläl asuu. Se koko 30 tuntuu, että on ehkä vähän just liian sopiva eli pikkusen sais olla isompia. Seuraava koko eli 33 on taas aivan liian suuri, selkämys menee reilusti hännänpäälle ja muutenkin puku roikkuu päällä. Päädyttiin siis kokoon 30. Molemmissa puvuissa eli flecessä ja manttelissa on takajalkojen kumilenkut tooosi kireitä. Manttelissa niitä ei olla käytetty ollenkaan, mutta nyt tuossa uudessa puvussa tuntui, että pysyy paremmin päällä paikallaan jos niitä käyttää. Päädyin siis ostamaan mustaa kuminauhaa ja tekemään uudet pidemmät lenksut, nyt ei enää puristä pimppaa... :)

Tämmöisiä kuulumisia tänään, ehkä seuraavaksi sitten se Nuksun alkutarina :)

Niin ja tuntuu, että blogin taustaksi ei löydy oikein sopivaa kuvaa, eli se sattaa vaihdella tiuhaan ennekuin mieluinen löytyy. Muutenkin oon vähän hukassa tän blogin kanssa kun ei tuota osaamista tän koneen kanssa oikein löydy. Kävijälaskuria olen epätoivoisesti yrittänyt saaha näkyviin, mutta ehkä se jokupäivä vielä onnistuu :)