Niinkuin Maikki totesi... Nukan juoksut nimittäin. Kohta alkaa olla viikko vuodon alkamisesta ja Nuka vuotaa kuin seula. Alotettiin pöksyttely niillä prinsessapöksyillä ja eipä ollu kovin hyvä ratkaisu. Yöllä pöksyt lähtee jalasta kun Nuka möyriää peiton alla ja meidän sänky muistuttaakin melkoista taistelutannerta. No tänään hain Nuksulle uudet peruspöksyt ja tuntuu istuvan paaaaljon paremmin ja uskon, että vuoto pysyy pöksyjen sisällä tästedes. Ite se on jo pökstyihin tottunut suht hyvin, välillä mököttää pöydän alla, mutta pääsääntöisesti oma itsensä. Sitä on kyllä hauska seurata kun välillä peräpää pomppii kuin sätkyukolla  :) Lenkille lähdettäessä Nuka on kuin kevätlaitumelle päästetty vasikka :) Melkoisia spurtteja ja takapotkuja viihdyttämään vastaantulijoita :)

Taitaa meillä olla aikas fiksu likka. Nyt se on tajunnut, että kun mennään takapihalle niin saa pöksyt pois jalasta. No nyt se pyytää jatkuvasti takapihalle ja sitten vaan järsii jäätä, eikä meinaakaan tehdä pissiä. Uusi piirre tosiaan on tuo jään järsiminen. Se oikeen järsimällä järsii sitä ja sitten onnellisena rouskuttaa, ihme tyyppi :)

Tässä meidän typy prinsessapöksyissä, vaikka ei ihan prinsessalta itse näytä silmät rääpässä...

2148138.jpg

Nuksun mielestä noloo...

2148140.jpg

Uudet pöksyt ja meidän lepakko :D2148194.jpg

Eilen oltiin Helsingissä katsomassa Voittaja 2008 näyttelyä. Nuka joutui jäämään hoitoon, mutta sai uusia kokemuksia kun pääsi tutustumaan kaupunkilaislämään. En kyllä itse muuttais millään ko. paikkaan enkä varsinkaan ottais koiraa sinne kerrostalojen keskelle. Eipä tässä kyläpaikankaan lähistöllä ole missään puistoa tms, missä voisi lenkkeillä. Kyllä täällä maalla on mukavaa, Tampereella siis :D Näyttelyssä oli kiva nähdä muita pihakoiria. Samalla totesin, että onpas meidän Nuka pieni verrattuna muihin. Mutta eipä tuo haittaa, Nuksu on meille maailman paras koiruus vaikka ei näyttelykelpoinen olekaan. Näyttelystä löytyi Nukalle myös uus "Herra pötkö" eli Nuksu sai ihan samanlaisen uuden lelun, mutta nyt on ehjä taas.

Tässä kuva näyttelystä, toivottavasti kuvassa esiintyvät ei pahastu...Kuvassa ainakin Iitu, Armi ja Bertta, muita en tunnistakaan

2148143.jpg

Joulu on nyt sitten edelleen auki. On käynyt selväksi, kiitos vaan konkarit, että ei ole järkevää ottaa Nukaa mukaan samalle mökille uroksen kanssa. Eli tässä nyt mietitään vaihtoehtoja, jäädäkö koiran kanssa kotiin vai laittaako koira hoitoon. Ei vaan malttaisi millään jättää sitä taas vähintään viikoksi hoitoon. Vaikka Alajärven mummula on kyllä varppina paras hoitopaikka ikinä :) Nuksu oli kesällä vanhemmillani 2 viikkoa hoidossa ja se oli joutunut olemaan vain muutaman tunnin yksin koko aikana. Taisi Nuksu nauttia huomiosta hoidossa. Kotona kun joutuu olemaan jokapäivä pitkän päivän yksin. No ehkä tämäkin asia selviää tälläviikolla.

Loppuun voisi vielä laittaa Nukan ja Bobin kaverikuvan :)

2148141.jpg